Golfpaket med boende

Scandic Hotels i hjärtat av Malmö

Vi har idag samarbete med Scandic hotell i Malmö,  som har inte mindre än fem olika hotell i Malmös absoluta centrum.

Från landmärket Scandic Triangeln med sina karaktäristiska hissar och välbesökta lobbybar till anrika Scandic Kramer på Stortorget, ett stenkast från Malmö Centralstation. Däremellan finns Scandic Malmö City och Scandic S:t Jörgen som båda två ligger mitt i stadens puls med shopping, restauranger och nöjesliv precis utanför dörren. På Stortorget hittar man också det sista av de fem hotellen, Scandic Stortorget, som alltså ligger granne med Scandic Kramer. 

Oavsett vilket hotell man väljer så håller de samtliga en hög standard och har återkommande höga betyg och goda recensioner på TripAdvisor. 

Boka ditt golfpaket direkt på Scandic, du bokar även golftiden direkt hos Scandic:
Tel +46-40 615 03 98 eller mail bokning.malmo@scandichotels.com

 

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. 

Sugen på latinamerikansk street food? Eller smaker från Manhattan i ett spännande möte med skånska råvaror? En lyxig drink i vår skybar, 85 meter över havet? Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurang-koncept – Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria.

Hemsida:
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

 

Självklart nöjer vi oss inte med det här – vi har också samarbete med ett flertal av de övriga bättre hotellen i och runt Malmö och Lund.

Välkommen till detta lilla hotell i Malmö som erbjuder personlig service & trevliga konferensrum. Best Western Hotel Royal är beläget endast 5 min från shopping,sevärdheter, nöjen, järnvägsstation, restauranger, Malmö Casino m.m. Bröderna Per och Jakob Kihlström med personal ser till att ni får bästa tänkbara service!

Hemsida:
Best Western Royal Malmö

Hos oss på Nötesjö Hotell har varje rum sin egen personlighet. Antingen du väljer Författarrummet, Rapsrummet, Pralinen, Blåklinten eller något annat av våra 20 hotellrum, så får du en skön säng av bästa märke, ett fräscht och nykaklat badrum och den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet”, i det vackraste av Skåne kan erbjuda.

Hemsida:
Nötesjö Hotell

Clarion Collection Hotel Temperance ligger mitt i Malmö, bara två kvarter från gågatan med alla dess butiker och restauranger. Hotellet ligger i stadsdelen Gamla Väster. Här, i stadens äldsta och charmigaste kvarter, hittas Malmös bästa designbutiker och konstgallerier. Dessutom har du Malmös största attraktioner på behagligt avstånd, som Västra Hamnen och Lilla Torg.

Hemsida:
Clarion Temperance

Radisson Blu Hotel, Malmö hittar du i hjärtat av livliga Malmö med närhet till shopping, nöje och allt som staden har att erbjuda. Bo bekvämt i rymliga rum där inget rum är mindre än 43 kvadratmeter. Med perfekt läge endast 5 minuter till Malmö Central tar du dig enkelt till och från hotellet. Du hittar gym och bastu för träning och avkoppling

Boka ditt golfpaket här: https://www.radissonblu.com/sv/hotell-malmo

Välkommen till Park Inn by Radisson Lund, ett centralt hotell med närhet till allt som staden har att erbjuda. Gästerna uppskattar det bekväma läget, ett stenkast från stadens utbud av shopping och mysiga restauranger. Närheten till Ideon Science Park, Lunds innovativa mötesplats, gör hotellet till det utmärkta valet för affärsresenären.

Hemsida:
Park Inn by Radisson i Lund

Lägg till lite tid för shopping

Kombinera gärna ditt golfpaket med en tur över sundet till Köpenhamn. Malmö är i och med Öresundsbron bara en 30 minuters tågresa från Köpenhams centrum med shopping av internationell klass. Strax norr om Köpenhamn hittar man också bland annat det välkända konstmuséet Louisiana som bjuder in till kulkturella upplevelser.

Shoppingen i Malmö är varierande med både stora shoppingcenter som det storslagna Emporia och små retrodesignbutiker i centrum, med närhet till både konstmuséer och lummiga parker.