Golfpaket med boende

Scandic Hotels i hjärtat av Malmö

Vi har idag samarbete med Scandic hotell i Malmö,  som har inte mindre än fem olika hotell i Malmös absoluta centrum.

Oavsett vilket hotell man väljer så håller de samtliga en hög standard och har återkommande höga betyg och goda recensioner på TripAdvisor. 

Boka ditt golfpaket direkt på Scandic, du bokar även golftiden direkt hos Scandic:
Tel +46-40 615 03 98 eller mail bokning.malmo@scandichotels.com

 

Radisson Blu Hotel, Malmö hittar du i hjärtat av livliga Malmö med närhet till shopping, nöje och allt som staden har att erbjuda. Bo bekvämt i rymliga rum där inget rum är mindre än 43 kvadratmeter. Med perfekt läge endast 5 minuter till Malmö Central tar du dig enkelt till och från hotellet. Du hittar gym och bastu för träning och avkoppling

Boka ditt golfpaket här: Inhousesales.malmo@radissonblu.com

Välkommen till detta lilla hotell i Malmö som erbjuder personlig service & trevliga konferensrum. Best Western Hotel Royal är beläget endast 5 min från shopping,sevärdheter, nöjen, järnvägsstation, restauranger, Malmö Casino m.m. Bröderna Per och Jakob Kihlström med personal ser till att ni får bästa tänkbara service!

Hemsida:
Best Western Royal Malmö

Dessa hotel är Partners till Bokskogen och med i Bokskogens Företagspool

Utöver klubbens partner hotel arbetar vi även med ett flertal av de övriga bättre hotellen i och runt Malmö och Lund.

Malmö Park Inn by Radisson

I våra paketpriser ingår person i dubbelrum inklusive greenfee på valfri bana och frukostbuffé. Tillägg för enkelrum tillkommer.
Ni kan också välja till en tvårätters meny och få en extra spets på upplevelsen.

Paketpriser gäller alla dagar i veckan i mån av plats.

Bokas på info.malmo@parkinn.com alt. telefon 040-628 60 00

Hemsida:
ParkInn by Radisson Malmö

 

Hos oss på Nötesjö Hotell har varje rum sin egen personlighet. Antingen du väljer Författarrummet, Rapsrummet, Pralinen, Blåklinten eller något annat av våra 20 hotellrum, så får du en skön säng av bästa märke, ett fräscht och nykaklat badrum och den rogivande tystnad som bara ett hotell “på landet”, i det vackraste av Skåne kan erbjuda.

Hemsida:
Nötesjö Hotell

Hotel Garden

Våra paketpriser gäller för person i dubbelrum inklusive greenfee på valfri bana och frukostbuffé. Tillägg för enkelrum tillkommer.
Ni kan också välja till en tvårätters meny och få en extra spets på upplevelsen.

Paketpriser gäller alla dagar i veckan i mån av plats.

Bokas på hotelgardens@profilhotels.se alt. telefon 040-628 60 00

Hemsida:
Hotel Garden

 

Clarion Collection Hotel Temperance ligger mitt i Malmö, bara två kvarter från gågatan med alla dess butiker och restauranger. Hotellet ligger i stadsdelen Gamla Väster. Här, i stadens äldsta och charmigaste kvarter, hittas Malmös bästa designbutiker och konstgallerier. Dessutom har du Malmös största attraktioner på behagligt avstånd, som Västra Hamnen och Lilla Torg.

Hemsida:
Clarion Temperance

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. 
Kontakta oss för golfpaket

Hemsida:
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

 

Minnesberg Bed & Breakfast ligger ca 20 minuter från Bokskogens golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga dubbelrum med bekväma sängar, liten sittgrupp och tillgång till stora, moderna badrum.Välkommen att boka direkt på vår webbsida ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för bokning. Vi ordnar gärna middag på kvällen om du önskar det, och behöver då beställning senast två dagar i förväg.

Hemsida:
Minnesberg Bnb

Lägg till lite tid för shopping

Kombinera gärna ditt golfpaket med en tur över sundet till Köpenhamn. Malmö är i och med Öresundsbron bara en 30 minuters tågresa från Köpenhams centrum med shopping av internationell klass. Strax norr om Köpenhamn hittar man också bland annat det välkända konstmuséet Louisiana som bjuder in till kulkturella upplevelser.

Shoppingen i Malmö är varierande med både stora shoppingcenter som det storslagna Emporia och små retrodesignbutiker i centrum, med närhet till både konstmuséer och lummiga parker.