Vänklubbar

Bokskogens Golfklubb har vänklubbsutbyte med några utvalda golfklubbar, detta utbyte ger ett fint utbytespris på greenfee, samt att vi även har en del matcher mot respektive vänklubb med våra damer, herrar och juniorer.

Medlemmar som tillhör Kristianstad GK får spela här för halv greenfee och detsamma gäller för våra medlemmar på denna bana.

Medlemmar som tillhör Barsebäck G&CC och Ljunghusens GK får spela på reducerad greenfee alla dagar och för våra medlemmar gäller samma sak på dessa banor.

Medlemmar som tillhör Mölle GK får spela här för halv greenfee och detsamma gäller för våra medlemmar på denna bana. Undantaget är juli månad, då ordinarie greenfee gäller.

Medlemmar som tillhör Båstads GK får spela här för halv greenfee och detsamma gäller för våra medlemmar på denna bana. Undantaget är juli månad, då ordinarie greenfee gäller.

Medlemmar från Elisefarm Gk och Österlens Gk spelar båda våra banor med 25 procents rabatt. Detsamma gäller för våra medlemmar på nämnda klubbar.

Observera att dessa rabattsatser räknas på full greenfee på respektive bana. Full greenfee är 700 kr på Gamla banan samt 500 kr på Kungsbanan.

Du som medlem i Bokskogen spelar Silkeborg /RY GC spelar för 33% rabatt alla dagar, de har differentierad greenfee på de 2 olika 27 håls anläggningarna

Medlemmar från Köpenhamns GK spelar Gamla Banan samt Kungsbanan för 300 SEK.
Som medlem i Bokskogen spelar du på Köpenhamns GK alla dagar för 300 DKr.

Estonian GC i Estland, utanför Tallin. 27 hål. 50% alla dagar

Killarney Golf and Fishing Club på Irland. 54 hål, Europatour bana. ”Gäst till medlem” rabatt gäller.

Golfpark Strelasund i Tyskland. 27 hål med hotell och spa på anläggningen.
350 SKr at the Old course
275 SKr at the New course
Som medlem i Bokskogen spelar du på Golfpark Strelasund alla dagar för 30 Euro

Top Nordic Golf

Ta del av Top Nordic Golfs unika erbjudande

Med stor glädje kan vi presentera en ny grupp bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa, Top Nordic Golf. Som medlem får du tillgång till en oöverträffad lista på golfanläggningar som ömsesidigt delar utbytet att spela på varandras banor utan kostnad.