PGA Pro och Golfshop på Bokskogen

Fredrik Tillgren

HeadPro/Idrottsansvarig

Läs mer...

Marina Bagler

Pro

Läs mer...

Anmäl dig till årets gruppträning!

Infoblad medlemsträning 2017

Boka lektion

Du är välkommen att boka en lektion med någon av våra PGA Pro på Bokskogens GK. För att boka tid ringer du till
Shopen: 040-40 69 21, Fredrik Tillgren: 070-858 42 19, Marina Bagler: 070-858 42 18.
Mailadress: academy@bokskogen.com

Kläder

Här finns det bästa från de ledande leverantörerna, och du kan välja bland allt från varmt, vind- och regntätt till lätt, svalt och ledigt. Välskuret och bekvämt, och de fungerar lika bra på golfbanan som på stan och på jobbet.

Klubbor

Bokskogens golfshop har ett komplett klubbsortiment och stor kunskap inom custom fitting så att du får klubborna som passar just för dig.

 

Skor

Bokskogens golfshop har ett komplett sortiment av golfskor, både herr och dam. Skor för alla åldrar och typer av spelare. Kom in och prova just dina nya skor.

 

JUST NU - Vår- och sommarkollektionerna är på plats!

Välkomna in i shopen!

Resor

shop-travels

Vi i teamet på Bokskogen arrangerar resor med inriktning på spel och  träning.
Kontakta Fredrik eller Marina för årets upplägg
Häng med på en trevlig golfresa!

Nybörjare

shop-beginner

Vi erbjuder en komplett grönt-kort-utbildning med mycket praktis. Du kan ta det som ensam eller i grupp. Här ingår precis allt; Grönt Kort-bok, låna klubbor, fria bollar och fritt spel på korthålsbanan. Därutöver ingår ett färdigt nybörjarpaket med medlemskap på Lilla banan. För mer information, kontakta Fredrik eller Marina

Custom fitting

shop-custom-fitting

DU ÄR INTE som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken hcpdu har. Vi hjälper dig att hitta helt rätt utrustning. Kontakta shopen.

Trackman

shop-trackman

Trackman är en radar som med avancerad teknik mäter hur klubba och boll rör sig. Den mäter hela rörelsen från knäböjd nersving till bollens flykt på sin väg till landning. Så får vi värden som vi kan använda för att jobba med svingteknik och utprovning av nya klubbor. Kontakta någon av våra Pro så att Du kan prova ut vad som passar dig