Vänklubbar

Bokskogens Golfklubb har vänklubbsutbyte med några utvalda golfklubbar, detta utbyte ger ett fint utbytespris på greenfee, samt att vi även har en del matcher mot respektive vänklubb med våra damer, herrar och juniorer.

Medlemmar som tillhör Kristianstad GK får spela här med 25% rabatt alla dagar och detsamma gäller för våra medlemmar på deras bana.

Medlemmar som tillhör Ljunghusens GK får spela här gäst till medlem rabatt och för våra medlemmar gäller samma sak på dessa banor.

Medlemmar som tillhör Sölvesborgs GK får spela här till halv greenfee och för våra medlemmar gäller samma sak på dessa banor.

Medlemmar som tillhör Mölle GK och Båstads GK får spela här för halv greenfee och detsamma gäller för våra medlemmar på dessa banor. Undantaget är juli månad, då ordinarie greenfee gäller.

Medlemmar från Elisefarm Gk och Österlens Gk spelar båda våra banor med 25 procents rabatt. Detsamma gäller för våra medlemmar på nämnda klubbar.

Medlemmar som tillhör Vasatorps GK får spela här för halv greenfee på vardagar och detsamma gäller för våra medlemmar på deras banor. Undantaget är juli månad, då ordinarie greenfee gäller.

Medlemmar som tillhör PGA Sweden National får spela här för 400 kr på Gamla Banan och 300 kr på Kungsbanan och våra medlemmar får spela på deras banor för 500 kr.

Observera att dessa rabattsatser räknas på full greenfee på respektive bana. Full greenfee är 700/850 kr på Gamla banan samt 500/650 kr på Kungsbanan.

Du som medlem i Bokskogen spelar Silkeborg /RY GC spelar för 33% rabatt alla dagar, de har differentierad greenfee på de 2 olika 27 håls anläggningarna

Senior medlemmar från Köpenhamns GK spelar Gamla Banan samt Kungsbanan för 350 SEK. Juniorer 150 SEK.
Som senior medlem i Bokskogen spelar du heldag och alla dagar på Köpenhamns GK för 350 DKR och Juniorer för 100 DKR.

Medlemmar från Aarhus GK och Esbjerg GK spelar Gamla Banan för 350 SEK och Kungsbanan för 250 SEK, gäller alla dagar.
Som medlem i Bokskogen spelar du för 50% rabatt på dessa banor. Gäller alla dagar.

Medlemmar från Köge GK spelar på våra banor för 50% rabatt alla dagar och som medlem i Bokskogen har du samma rabatt på deras banor.

Estonian GC i Estland, utanför Tallin. 27 hål. 50% alla dagar

Killarney Golf and Fishing Club på Irland. 54 hål, Europatour bana. “Gäst till medlem” rabatt gäller.

Golfpark Strelasund i Tyskland. 27 hål med hotell och spa på anläggningen.
375 SEK at the Old course
300 SEK at the Kings course
Som medlem i Bokskogen spelar du på Golfpark Strelasund alla dagar för 30 Euro

 

Top Nordic Golf

Ta del av Top Nordic Golfs unika erbjudande

Med stor glädje kan vi presentera en ny grupp bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa, Top Nordic Golf. Som medlem får du tillgång till en oöverträffad lista på golfanläggningar som ömsesidigt delar utbytet att spela på varandras banor utan kostnad.