Vänklubbar

Bokskogens Golfklubb har vänklubbsutbyte med några utvalda golfklubbar, detta utbyte ger ett fint utbytespris på greenfee, samt att vi även har en del matcher mot respektive vänklubb med våra damer, herrar och juniorer.
Vänklubbsutbytet gäller för medlemmar i Bokskogens GK förutom de med passivt, greenfee och Lilla banan medlemskap.

Medlemmar som tillhör Kristianstad GK får spela här med 25% rabatt alla dagar och detsamma gäller för våra medlemmar på deras bana.

Medlemmar som tillhör Ljunghusens GK får spela här med medlemsrabatten som är 200 kr i rabatt på Gamla banan och 150 kr på Kungs banan, för våra medlemmar gäller att vi spelar mot deras medlemsrabatt på deras banor.

Medlemmar som tillhör Sölvesborgs GK får spela här till halv greenfee och för våra medlemmar gäller samma sak på dessa banor.

Medlemmar som tillhör Mölle GK får spela här vardagar med 20% rabatt. och detsamma gäller för våra medlemmar på dessa banor. Undantaget är ej vecka 25–32 , då ordinarie greenfee gäller

Medlemmar som tillhör Båstads GK får spela här för halv greenfee endast på helgfri vardag och detsamma gäller för våra medlemmar på dessa banor. Undantaget är mellan V26-V33, då ordinarie greenfee gäller

Medlemmar som tillhör Torekovs GK får spela här med medlemsrabatten som är 200 kr, gäller endast på vardagar och detsamma gäller för våra medlemmar på dessa banor. Undantaget är mellan V26-V33, då ordinarie greenfee gäller

Medlemmar från Elisefarm Gk och Österlens Gk spelar båda våra banor med 25 procents rabatt. Detsamma gäller för våra medlemmar på nämnda klubbar.

Medlemmar som tillhör Vasatorps GK får spela här för halv greenfee på vardagar och detsamma gäller för våra medlemmar på deras banor.

Medlemmar som tillhör The National får spela här för 525 kr på Gamla Banan och 425 kr på Kungsbanan och våra medlemmar får spela på deras banor för 545 kr på vardagar och 645 på helger.

Observera att dessa rabattsatser räknas på full greenfee på respektive bana. Full greenfee är 850/1050kr på Gamla banan samt 650/850kr på Kungsbanan.

Du som medlem i Bokskogen spelar Smörum GC  för 50% rabatt alla dagar,

Du som medlem i Bokskogen spelar Silkeborg /RY GC spelar för 33% rabatt alla dagar, de har differentierad greenfee på de 2 olika 27 håls anläggningarna

Senior medlemmar från Köpenhamns GK spelar Gamla Banan för 550 kr och Kungs banan för 500 SEK. För Juniorer som spelar kostar det, på Gamla banan 200 SEK, Och på Kungs banan 150 SEK
Som senior medlem i Bokskogen spelar du heldag och alla dagar på Köpenhamns GK med 35% rabatt.

Om du är Medlem tillhörande Köge GK samt Esbjerg GK spelar du på våra banor för 50% rabatt alla dagar och som medlem i Bokskogen har du samma rabatt på deras banor.

Estonian GC i Estland, utanför Tallin. 27 hål. 50% alla dagar

Om du är medlem i Killarney Golf and Fishing Club på Irland har du 200 kr rabatt på Gamla banan samt 150 kr rabatt på Kungs banan.

Golfpark Strelasund i Tyskland. 27 hål med hotell och spa på anläggningen.
500 SEK at the Old course
400 SEK at the Kings course
Som medlem i Bokskogen spelar du på Golfpark Strelasund alla dagar för 30 Euro

 

Top Nordic Golf

Ta del av Top Nordic Golfs unika erbjudande

Med stor glädje kan vi presentera en ny grupp bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa, Top Nordic Golf. Som medlem får du tillgång till en oöverträffad lista på golfanläggningar som ömsesidigt delar utbytet att spela på varandras banor utan kostnad.