Golfpaket med boende

Malmö Arena Hotel

På bästa läge i Malmö Hyllie, hittar du Malmö Arena Hotel, ett internationellt event- och affärshotell. Med hotellet som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester fylld med golf, mat och dryck på ett så tryggt och säkert sätt som möjligt.

Hemsida:
Malmö Arena Hotel

Läs mer om golfpaket

Malmö Arena Hotell är partner till Bokskogen och med i Bokskogens Företagspool

Utöver klubbens partnerhotell arbetar vi även med ett flertal av de övriga bättre hotellen i och runt Malmö och Lund.

Elite Hotels i  Malmö

Elite hotels i Malmö, har tre  hotell i Malmös absoluta centrum.

Esplanade, en internationell mötesplats.
Plaza, pärlan mitt i centrum
Savoy, tradition, kvalitet, flärd med modern twist

Boka ditt golfpaket direkt på:
040-664 4840 och per email reservation.lund-malmo@elite.se

 

Radisson Blu Hotel, Malmö hittar du i hjärtat av livliga Malmö med närhet till shopping, nöje och allt som staden har att erbjuda. Bo bekvämt i rymliga rum där inget rum är mindre än 43 kvadratmeter. Med perfekt läge endast 5 minuter till Malmö Central tar du dig enkelt till och från hotellet. Du hittar gym och bastu för träning och avkoppling

Pris per person i dubbelrum inkl frukostbuffé och greenfee:
På Kungsbanan 945 kr
På Gamla banan 1 125 kr

Boka ditt golfpaket här: Inhousesales.malmo@radissonblu.com

Minnesberg Bed & Breakfast ligger ca 20 minuter från Bokskogens golfklubb. Vi erbjuder fyra rymliga dubbelrum med bekväma sängar, liten sittgrupp och tillgång till stora, moderna badrum.Välkommen att boka direkt på vår webbsida ange under speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också om du vill att Minnesberg B&B ska boka starttider till dig. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för bokning. Vi ordnar gärna middag på kvällen om du önskar det, och behöver då beställning senast två dagar i förväg.

Hemsida:
Minnesberg Bnb

Lägg till lite tid för shopping

Kombinera gärna ditt golfpaket med en tur över sundet till Köpenhamn. Malmö är i och med Öresundsbron bara en 30 minuters tågresa från Köpenhams centrum med shopping av internationell klass. Strax norr om Köpenhamn hittar man också bland annat det välkända konstmuséet Louisiana som bjuder in till kulkturella upplevelser.

Shoppingen i Malmö är varierande med både stora shoppingcenter som det storslagna Emporia och små retrodesignbutiker i centrum, med närhet till både konstmuséer och lummiga parker.