Golfgäng välkommna!

GOLFGÄNG VÄLKOMNA! 

Hos oss på Bokskogen har du möjlighet att spela med i ett golfgäng, eller varför inte bilda ett eget! Ett gäng består av minst 8 spelare, eller minst 2 och sedan max 5 bollar.

 

NI FÅR EN FAST TID VARJE VECKA UNDER HELA SÄSONGEN

Det är ett utmärkt sätt att spela tillsammans. Det blir en fast rutin där ni har garanterad plats för spel och kan träffa vänner och bekanta. Gäng kan bildas t ex av några familjer som slår sig samman, ett kompisgäng, arbets- eller golfkamrater.

I GÄNG TRÄFFAS MAN FÖR GEMENSKAP OCH SPEL

Vissa tävlar på blodigt allvar varje gång, har en ”Order of Merit” över säsongen, tävlar om bästa runda osv. Andra kör lagspel eller njuter helt enkelt bara av en runda sällskapsgolf. Ert gängnamn med kontaktperson och speltidpunkt publiceras på vår hemsida.

BOLLRÄNNA FINNS KVAR

På klubben finns redan gäng som spelar på bollränna eller ”brottas” med bokningssystemet. På det här sättet erbjuds en möjlighet som är vida elegantare och enklare. Vi hoppas att fler gäng bildas då detta kan skapa ännu mer glädje med golfen. Detta ökar också transparensen i bokningssystemet och förbättrar tillgängligheten för alla.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

  • Hitta på ett namn på gänget
  • Utse 2 kontaktpersoner
  • Önska en tid
  • Lämna in ovan tillsammans med Golf-Id på minst 8 personer

 

FRÅN 1 APRIL TILL 1 OKTOBER

I samråd med kansliet läggs era prelimnärbokade bollar upp varje vecka från 1 april till 1 oktober. 4 dagar före speldagen skall gängets medlemmar bekräfta sin bokning till kansliet. De platser som inte bokas då släpps fria för generell bokning av andra. Golfgäng består av fullvärdiga medlemmar i klubben.

Den fasta tiden kan ligga mellan 06.00 – 20.00 alla dagar, dock inte på lördagar och söndagar mellan 08.00 – 14.00

 

Kontakta kansliet så får du veta mer