Tävlingskommittén

Tävlingsverksamheten på Bokskogens GK är att erbjuda ett antal arrangemang som är attraktiva för medlemmarna och vid öppna tävlingar även för gästande golfspelare.

Omfattningen skall vara så dimensionerad att varje arrangemang skall ses som en positiv möjlighet för de som vill spela tävlingar men också lämna utrymme på våra banor åt dem som vill spela sin golf utanför tävlingsverksamheten.

Under Golfveckan i vecka 30, så gör vi detta till en vecka med flera event, musik på range och putting green, samt ofta större rikstäckande tävlingar med Sverigefinaler som möjlighet.

Nedan finns samtliga kommande tävlingar och möjlighet att anmäla deltagande via Golf.se.

Tävlings­­bestäm­­mels­er

Här kan du ladda ner kompletta, aktuella tävlingsbestämmelser för Bokskogens GK i PDF-format.

Tävlings­schema

Här kan du se årets tävlingsschema för årets tävlingar. Komplett schema för hela året. Alla klubbtävlingar och även Herr- och Damkommittéernas tävlingar.
Kolla vad som passar för just Dig!

Tävlings­­ledare

På Bokskogen är det stark tradition att vara med som tävlingsledare, antingen på klubbtävlingar eller när klubben arrangerar stora internationella tävlingar.

Kontakta kansliet.

Verksam­hets­plan

Klubbens gemensamma tävlingar och aktiviteter som organiseras av TK ska vara varierade och locka både medlemmar och gäster.

Golf­veckan 2024

Golfveckan på Bokskogen. Sex dagar med olika tävlingar som passar alla. Flera event varje dag och musik på range/putting green. Spelas alltid vecka 30 varje år.