Tävlingskommittén

Tävlingsverksamheten på Bokskogens GK är att erbjuda ett antal arrangemang som är attraktiva för medlemmarna och vid öppna tävlingar även för gästande golfspelare.

Omfattningen skall vara så dimensionerad att varje arrangemang skall ses som en positiv möjlighet för de som vill spela tävlingar men också lämna utrymme på våra banor åt dem som vill spela sin golf utanför tävlingsverksamheten.

Corona Covid-19: Vi följer de riktlinjer som samhället utfärdar och tar del av och följer de riktlinjer som Svenska Golförbundet utfärdar.

Det är nu väldigt viktigt att vi visar hänsyn mot varandra! Vi har fortfarande möjligheten och förmånen att spela golf här på Bokskogens GK och för gällande rekommendationer ber vi er läsa igenom den information som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Vi på Bokskogens GK följer Svenska Golfförbundets riktlinjer för coronaviruset på golfklubbar. Det kan du läsa mer om HÄR

Nedan finns samtliga kommande tävlingar och möjlighet att anmäla deltagande via Golf.se.

Verksamhets­plan

winners-2015-tavlingskommitte

Klubbens gemensamma tävlingar och aktiviteter som organiseras av TK ska vara varierade och locka både medlemmar och gäster.

Tävlings­bestäm­melser

tavlingsbestammelser

Kompletta, aktuella Tävlingsbestämmelser för Bokskogens GK. Bestämmelserna är nedladdningsbara i PDF-format.

Allmänna tävlingsbestämmelser 2022 Bokskogens GK 

Bokveckan

tavlingsledare

Golfveckan på Bokskogen. Sex dagar med olika tävlingar som passar alla. Spelas alltid vecka 30 varje år.
2022 sker tävlingarna mellan den 24:e till 30:e juli.

Tävlings­schema

Sidan är under omarbetning men här kan du senare läsa mer om årets tävlingar. Komplett schema för hela året. Alla klubbtävlingar och även Herr- och Damkommittéernas tävlingar.

Tävlings­ledare

På Bokskogen är det stark tradition att vara med som tävlingsledare, antingen på klubbtävlingar eller när klubben arrangerar stora internationella tävlingar.

Kontakta kansliet.