Företagsgolf på Bokskogen

Södra Sveriges största Golf företagsnätverk

Ett nätverk för företag som är vida känt i södra Skåne. Vår företagspool består idag av 62 företag som alla har tillgång till vår fina anläggning, nätverksträffar, resor, reklamutrymme och mycket mer. Affärskontakter knyts i företagspoolen och det företagspaket som varje företag har ger spel på banan, företagsgolf, konferensmöjligheter och bra tillgänglighet.
Flera nätverksträffar om året, tillsammans med golfarrangemang på vår, sommar och höst ger Ditt företag det perfekta paketet. En toppmodern konferensanläggning som tillsammans med Maderiet, vår golfrestaurang (Södra Sveriges bästa golfrestaurang 2013!), gör att dina möten och event på Bokskogen blir pricken över i:et!

Mitt i den underbara Bokskogen breder Bokskogens böljande fairways ut sig som en naturlig del av omgivningen. Här är det en sann naturupplevelse, med 36 underbara golfhål. Upplevelsen av naturen, sjöar och djurlivet blir en stimulerande variation. Vi erbjuder två av Sveriges bästa golfbanor i en naturskön omgivning. Två banor av skilda karaktärer och olika svårighetsgrader.

Hög service med hög kvalité är ledord på Bokskogen och detta sker från det att du välkomnas i receptionen, gör dina inköp i den välutrustade shopen och avnjuter en välsmakande måltid i golfrestaurangen Maderiet.

Kontakta Klubbchef Thomas Ahlberg på Tel: 040-40 69 20 eller thomas.ahlberg@bokskogen.com

Välkommen till en härlig golfdag på Bokskogens Golfklubb!

Vill ditt företag arrangera ett bra evenemang är Bokskogen ditt alternativ.
Vi ser till att ditt företag och dina kunder får en bra upplevelse. Allt från golf, service, tävling, mat, shop och andra delar.
Vi kan även tillhandahålla andra evenemang under ert arrangeamng, Live scoring på banan, beat the pro, clinics och annat.

Vi tillhandahåller

  • Hyrvagnar i shopen
  • Golfbil till dem som behöver –  bokas i receptionen
  • Kiosk efter 9 hål på såväl Kungsbanan som Gamla Banan
  • Proaktivitet
  • Egna tävlingar ute på banan
  • Gamebook
  • Förstklassig restaurang i klubbhuset
  • Välsorterad golfshop
  • Övernattning i Bokstugan, bokas i receptionen

Intresserad av att vara Tävlingssponsor i Bokskogens Golfklubb?

Enklast anmäler du dig som Tävlingssponsor i klubben via vårt kansli.Vänligen ring på telefon 040-40 69 20 eller via mail info@bokskogen.com

Som Tävlingssponsor i Bokskogens Golfklubb har du stor möjlighet att profilera ditt företag mot din kundgrupp eftersom vi har drygt 2 000 medlemmar i klubben! Enklast gör du detta genom att sätta upp företagsskyltar, banderoller och flaggor runt klubbhuset i samband med tävlingen.  Vidare kan du använda företagsbroschyrer och annat PR-material i samband med prisutdelningen.  Som Tävlingssponsor står du för prisbordet där marknadsvärdet för detta då skall vara minimum 10 000 kr.

Bokskogens Golfklubb svarar för genomförandet av själva tävlingen samt information i klubbens Tävlingsprogram och på vår hemsida.

Kontakta kansliet på: 040 – 40 69 00 eller vår Klubbchef Thomas Ahlberg på 040 – 40 69 20 för mer information

Företagspoolens Nätverksgolf

Årligen har vi ett antal tillfällen där vi har nätverksgolf.
Vi samlas för lunch kl 12:00 och därefter spelar vi 18 hål golf. Vi har en kanonstart kl 13:00-13:30, avslutar med en mindre prisutdelning och en god dryck med större smörgås.

I augusti spelar vi även den årliga matchen mot Halmstads GK nätverk. En heldag med matcher, god mat och nätverkande. Spelas årligen vartannat år på respektive bana.

Du kan även stå som värd på en av nätverksgolfdagarna, där du och ditt företag visar upp er, pratar om hur ni har det och har en stor möjlighet att profilera er.

Vi har sedan den årliga höstavslutningen med scramble, frukost med föreläsning, 3-rätters middag och prisutdelning den 2 oktober.