Maderiet på Bokskogen - Mat & Upplevelser / 040 - 630 88 09

GRATTIS trefaldigt skånskt till Maderiet på Bokskogens golfklubb. Sydsveriges Bästa Golfkrog 2013. Med en storartat kreativ Sillapizza på rödbetsknäckebrön knäckte man allt motstånd.

Juryns omdöme

Sydsveriges Bästa golfkrogar

Dagens lunch

 

Vi erbjuder varje dag tre olika lunchalternativ, en kött, en fisk och en vegetarisk rätt. Vissa dagar kan vi ha klassisk svensk husmanskost, andra dagar modern Nordeuropeisk stil och ibland drar det lite åt Sydeuropa. Den gemensamma nämnaren för den smakrika maten med roliga smakkombinationer är att den tillagas på Skånska råvaror och följer vad säsongen har att erbjuda. Välkomna in och njut.

Exklusiv catering

 

Vi tillhandahåller era önskemål oavsett vilken tillställning ni planerar. Dagligen levererar vi lunch till advokatbyråer, läkemedelsföretag och en massa andra företag i malmöområdet, främst till interna möten, men även till personalluncher. Vid fester så erbjuder vi både säsongsbufféer från 250 kr,­ samt tre­rättersmenyer från 375 kr. Vi tillhandahåller även personal vid behov. Välkomna med er förfrågan!

Företagsarrangement på Maderiet

Välkomna att be om en skräddarsydd offert för just ert företags arrangemang, antingen i vår restaurang eller caterat till era lokaler. Oavsett om det är en kick-off, företagsgolf , ölprovning eller kanske kvällsmöte med middag så erbjuder vi mycket konkurrenskraftiga priser i en unik miljö där möjligheterna är många.

Välkomna med er förfrågan!

A la carte

Från 11:00 finns det utöver våra dagens lunchalternativ en à la cartemeny där vi erbjuder flertalet varmrätter samt ännu fler mellanrätter som kan vara allt från en toast med gräddkokta kantareller och stenbitsrom till en bläckfiskgryta med torkade oliver och chorizo och tillbaka till en kryddrimmad torsk med dragonemulsion. Denna meny varieras nästan dagligen med undantag för vår väldigt uppskattade gubbröra på stekt Skånsk kavring samt maderiets hamburgertallrik, dessa finns alltid på menyn.

Konferens

Kom bort från storstadshetsen och konferera i en kreativ miljö, ute i vackra Bokskogen. Vi erbjuder heldagspaket där det ingår frukostbuffé, två­rätters lunch, eftermiddagsfika samt förfriskningar och fruktkorg under hela dagen i våra olika konferensrum där självfallet all modern teknik finns tillgängligt från 495:-­ inklusive moms.

Bröllop & Fest

Vi erbjuder ett minnesvärt bröllop eller fest på vår glasveranda med utsikt över den fantastiska miljö natursköna Bokskogen erbjuder. Vi vill gärna att mat och dryck är ett samspel med hela dagen och inte bara en detalj som ska klaras av, vi lägger därför mycket fokus på service och våra bröllopsmenyer så att ni får den dagen ni alltid drömt om. Högkvalitativ mat och dryck i en omgivning man blir hänförd utav.

Välkomna med er förfrågan!