Södra Sveriges största Golf företagsnätverk

Ett nätverk för företag som är vida känt i södra Skåne. Vår företagspool består idag av 62 företag som alla har tillgång till vår fina anläggning, nätverksträffar, resor, reklamutrymme och mycket mer. Affärskontakter knyts i företagspoolen och det företagspaket som varje företag har ger spel på banan, företagsgolf, konferensmöjligheter och bra tillgänglighet.
Flera nätverksträffar om året, tillsammans med golfarrangemang på vår, sommar och höst ger Ditt företag det perfekta paketet. En toppmodern konferensanläggning som tillsammans med Maderiet, vår golfrestaurang (Södra Sveriges bästa golfrestaurang 2013!), gör att dina möten och event på Bokskogen blir pricken över i:et!

Mitt i den underbara Bokskogen breder Bokskogens böljande fairways ut sig som en naturlig del av omgivningen. Här är det en sann naturupplevelse, med 36 underbara golfhål. Upplevelsen av naturen, sjöar och djurlivet blir en stimulerande variation. Vi erbjuder två av Sveriges bästa golfbanor i en naturskön omgivning. Två banor av skilda karaktärer och olika svårighetsgrader.

Hög service med hög kvalité är ledord på Bokskogen och detta sker från det att du välkomnas i receptionen, gör dina inköp i den välutrustade shopen och avnjuter en välsmakande måltid i golfrestaurangen Maderiet.

Kontakta Klubbchef Thomas Ahlberg på Tel: 040-40 69 20 eller thomas.ahlberg@bokskogen.com